Bakdagar
Ölandsbröd
Skållad rågsikt, vetemjöl, sirap ger ett hållbart bröd, som ger rejäla frukostmackor.
Bakas måndag, onsdag, fredag
Dansk råg
Som danskarna vill ha det!! Grovt rågmjöl, klippta rågkärnor, solros, linfrö.Rullas i vallmofrö. Gott i tunna skivor! Varför inte som en sillamacka, med "en lille en" till.
Bakas måndag, onsdag, fredag
5 fina fröer
Massor av rostade fröer som pumpa, solros, sesam, linfrö och chiafrö. Råg och vetesurdeg.
Bakas måndag, onsdag, fredag.
Kulturen
Dinkelvete, rostad emmervete, surdeg av vete och råg. Smakrikt bröd som passar till det mesta, på frukostbordet eller på buffén.
Bakas tisdag, torsdag, lördag, söndag
Grand bland
Bageriets storsäljare!! Klassiskt ljust surdegsbröd av "levain" typen.
Vetemjöl, surdeg av vete och råg ger ett luftigt bröd. Favoriten till skaldjur, eller en mustig soppa.
Bakas alla veckans dagar
Honungsbröd
Vetemjöl, fint rågmjöl, vetesurdeg och sötat med honung och farinsocker! Detta bröd går alltid hem hos barnen.
Bakas tisdagar.
Jubileumsbröd
Skållad rund limpa som farmor bakade den! Saftig och god.
Bakas torsdagar
Valnötsbröd
Ett annat av våra storsäljare! Tyskt lantbröd med rejäl skorpa och generöst med valnötter! Gott med en lagrad ost på.
Bakas tisdag, torsdag, lördag
Rostad sesam
Vetemjöl, surdeg av vete, durumvete och rostad sesam!
Bakas torsdag, lördag, söndag
Frukt & nöt
Vetemjöl, rågsurdeg, aprikoser, russin och hasselnötter. Njut med fikonmarmelad och ädelost!!! Bakas fredag, lördag
Chiabröd
Hälsosamma chiafrö, vete, fint rågmjöl och surdeg. Bakas som ett formbröd. Gott att rosta!
Bakas lördag, söndag