FÖRBESTÄLL VÅRA TÅRTOR

Här ser du ett urval av vårt sortiment. Sortimentet i butiken
varierar från dag till dag så ring gärna och fråga om ni söker något särskilt.
Förfrågningar om produkter, allergiinfo mm kan göras på mail.

Tårtor beställs per telefon på 0346-805 86

Tårtor

Tårta

Cafe Noisette

En underbar hösttårta, perfekt efter en god middag, kanske med en cognac till... Hasselnötsbotten, hasselnötsbavaroise, kaffe pannacotta, kaffekräm och choklad glaze.
5 & 8 bitar.

Tårta

Björnbär & mjölkchoklad

Kladdig chokladbotten, björnbärskompott, björnbärspannacotta och mjölkchokladmousse! Goda smaker som vi packar in i en glänsande björnbärsfärgad glaze.
8 bitar.

Tårta

Passionstårta

Vår otroligt populära tårta som skapades redan 1997! Består av saftig mandelbotten, mörk chokladmousse, syrlig passionsfruktmousse täckt med en passionsfruktspegel. Garneras med chokladlöv och färsk frukt!
5, 8 & 15 bitar.

Tårta

Chocolate dór

För chokladälskaren! Kladdkakebotten toppad med en ljuvlig chokladkolakräm. Garneras med grädde, nu som tårta!
5 & 8 bitar.

Tårta

Prinsesstårta

Hela Sveriges mest älskade! Vår prinsess inehåller Sockerkaksbotten, kokt vaniljkräm, vispgrädde och täckt med marsipan. Standardtårtan är grön, men fråga gärna efter andra färger.
5, 8, 10, 15 & 30 bitar.

Tårta

Zuleikatårta

En gammal klassiker! Nu i vårt sortiment. En saftig lite seg nötbotten. På detta en ljuvligt len kräm kokt på äggula, socker, grädde, vitchoklad och smör!
5 & 8 bitar.

Tårta

Toscatårta

En specialitet som härstammar från vår företrädare Schölds Bageri! Smörbakad wienerdeg fylld med kokt vaniljkräm och täckt med knäckig mandeltosca!
10 bitar.

Tårta

Gräddtårta

Klassikern! Sockerkaksbotten, hallonsylt, vaniljkräm & grädde. Ovanpå ett berg av hallon & blåbär under ett tunt gelétäcke.
5, 8, 10, 15 & 30 bitar.

Tårta

Frukttårta

Sockerkaksbotten, kokt vaniljkräm & vispad grädde. Kanten täcks av krokantströssel (puffat ris) ovanpå täcker vi med ett berg av frukt, som varieras lite efter säsong.
5, 8, 10, 15 & 30 bitar.

Längder

Längder

Budapestlängd

Nötmaräng, grädde och mandarinklyftor i en klassisk kombination, som inte kommer från Budapest, utan från småländska Vetlanda!
5 bitar.

Smörgåstårtor

Smörgåstårta

Smörgåstårta kött

Bottnar av Schweiziskt lantbröd. I första lagret en fyllning av Mostorps leverpastej, bostongurka & grädde. I andra lagret lägger vi en fyllning av rökt skinka, anmanas och majonnäs. Garneras med skinka, ost, rökt kalkon och grönsaker.
6 & 10.

Smörgåstårta

Lax & Skaldjurstårta

Bottnar av Schweiziskt lantbröd. Tonfisk och ägg fyllning i ena lagret. Skagenröra med rikligt av räkor i andra lagret. Garneras med rökt lax och handskalade räkor, samt grönt!
6 & 10.